PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Crimă în Tarna Mare. Bărbat ucis cu parul în propria gospodărie

Crimă în Tarna Mare. Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de un vecin, care i-a aplicat mai multe lovituri cu parul, după ce băuse medicamente cu alcool.

Crima a avut loc, miercuri, 4 septembrie, în jurul orei 13:00, în localitatea Tarna. Criminalul a fost reținut de polițiști, iar astăzi a fost înaintat Tribunalului Satu Mare, care a luat faţă de inculpat măsura arestului preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Criminalul M.P. în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și medicamente, i-a aplicat victimei C.I., în vârstă de 44 de ani, mai multe lovituri cu un par la nivelul capului care i-au provocat decesul.

Agresorul a consumat mult alcool în ziua respectivă, luându-și la bătaie calul din gospodărie. Animalul a fost ascuns de familia acestuia, iar agresorul, căutându-și calul, a ajuns în gospodăria victimei. Bărbatul a atacat-o pe mama victimei, iar fiul acesteia, C.I., a intervenit în altercație. De furie, criminalul și-a bătut vecinul, aplicându-i numeroase lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu un par. Locuitorii comunei au anunțat imediat poliția și ambulanța. Victima a decedat în drum spre spital.

Încă de azi-noapte, autorul crimei a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunii de omor, iar astăzi Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile.