PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petre Mureșan: L-am ajutat pe Coica să se sinucidă politic

Petre Mureșan

Președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că votul dat prelungirii contractului cu Florisal de către consilierul local Cosmin Rațiu, l-a ajutat pe primarul Dorel Coica să se sinucidă politic.

Aș face un apel către sătmăreni, să-și aducă aminte că în campania electorală de anul trecut, de la locale, primarul făcea promisiunea că atunci când va ajunge la primărie o să rezilieze contractul cu Florisalul. Iată că astăzi credem că s-a sinucis politic. Probabil, l-am ajutat si noi și nu și-a ținut promisiunea. (…) Prin votul dat de consilierul PDL, Cosmin Rațiu, l-am ajutat să se sinucidă politic”, a spus Petre Mureșan

Președintele PDL Satu Mare solicită Curții de Conturi să verifice relația dintre Primărie și firma de salubrizare pe toată perioada derulării acestui contract.

Fac un apel către Curtea de Conturi, să vină să facă un control în ceea ce privește întreaga relația dintre Primărie și Florisal, pe toată perioada derulării contractului, și în special pe perioada mandatului Coica.
Să se înțeleagă foarte bine faptul că nu avem nimic cu firma Florisal, având în vedere că acolo lucrează sute de sătmăreni, avem doar cu cei care ne-au mințit în campanie și după. Ei sunt obișnuiți cu minciuna și ne mint în continuare”, a mai declarat președintele PDL Satu Mare.