PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Coica vrea să desființeze “groapa lui Gyuszi”. Spuneți-vă părerea!

Primarul Dorel Coica solicită opinia sătmărenilor cu privire la ”groapa lui Gyuszi” situată în Pasajul Pietonal Corneliu Coposu.

Dorel Coica așteaptă propuneri din partea sătmărenilor cu respectiva zonă în care mișună șobolanii, acesta declarându-se îngrijorat de numărul mare al acestora. În opinia sa ar trebui schimbată utilitatea acelui spațiu public, devenit un real pericol pentru cetățenii din zonă.

Totodată, calitatea lemnului folosit la construcția gropii lasă de dorit, susţine edilul, multe elemente trebuie înlocuite, iar materialele folosite nu sunt cele mai de calitate așa cum a afirmat fostul primar al orașului, Iuliu Ilyes. Conducerea primăriei dorește schimbarea utilității acelui spațiu, poate chiar în patinoar, dar nu înainte de a consulta opiniile sătmărenilor.

Părerile, opiniile și ideile sătmărenilor cu privire la ”groapa lui Gyuszi” pot fi transmise pe site-ul Primăriei Satu Mare sau pe noul cont personal de Facebook al primarului, după ce vechiul cont a fost blocat de adversarii politici.

Puteţi, de asemenea, să vă lăsaţi opinia la rubrica de comentarii.