PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Accident mortal în Decebal. Şoferul, cântăreţul Ciprian Gătina, a fost decapitat (FOTO)

UPDATE 2 – ora 18:30. Autoturismul BMW condus de cântărețul Ciprian Gătina a fost distrus în totalitate.  

Potrivit unui comunicat de presă, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o autospecială cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sub comanda plt.maj. Borbely Stefan, în localitatea Decebal pe DN 19,  pentru descarcerarea a două persoane, de sex masculin, rămase încarcerate în urma unui accident rutier în autoturismul marca BMW 540  cu nr. de înmatriculare  BF – 836XC (autoturism înmatriculat in Franţa).

Ajunşi la locul accidentului la ora 13.29 pompierii militari au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor pentru descarcerarea victimelor. O victimă, Gătina Ciprian, de 33 ani era deja decedată, la sosirea echipajelor de urgenţă, iar cealaltă victimă D. I. era rănită uşor.

La intervenţie a mai participat şi Ofiţerul la permanenţă din cadrul ISU Satu Mare , domnul Lt. Rogoz Cristian, care a preluat comanda intervenţiei.

Intervenţia pompierilor s-a încheiat la ora 14.00. 

BMW-ul a fost distrus în totalitate, după cum se poate vedea şi în imagini.

UPDATE 2 – ora 15:10. Bărbatul decedat este cântăreţul Ciprian Gătina, în vârstă de 33 de ani. Alături de acesta în autoturism era un bărbat din Botiz care a fost uşor rănit.

 

Ora 14:45 – Accident mortal în Decebal. Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut astăzi la amiază în localitatea Decebal.

Conform primelor informaţii, şoferul unui autoturism ce conducea cu vitează excesivă a pierdut controlul volanului, a rupt un copac de pe marginea drumului şi s-a oprit în şanţ.

Şoferul a decedat pe loc iar pentru scoaterea pasagerului din dreapta dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit martorilor, în urma impactului şoferul efectiv a fost decapitat.

În momentul de faţă Poliţia încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu detalii.