PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma o acuză pe Laura Bota de minciună și dezinformare

Conducerea OT PDL Satu Mare, prin președinte Adrian Cozma,  regretă plecarea din rândurile PDL a câtorva colegi, membri ai organizației municipale de tineret. Regretă  mai ales maniera teatrală , de vodevil , prin care sunt aruncate în spațiul public informații neadevărate privind conducerea OT PDL Satu Mare. Conducerea Tineretului Democrat Liberal este  bine, pe baricade.  Mai dinamică și  mai încrezătoare.

Extrem de realiști, încercăm să ,,pătrundem” motivele invocate de prietenii noștri care au înțeles să aleagă politic  o  noua cale,  mai ușoară, alta decât a partidului lor de suflet . Nu-i ușor să mergi mai departe și să construiești, atunci când totul ți-e potrivnic.  Opoziția nu-i ușoară,  dar dă in schimb posibilitatea partidelor de a intra într-un amplu proces curativ , de a selecta și de a se curăța. Nu la putere se călesc și se cern caracterele.  Opțiunea colegilor noștri este una personală  și nu avem noi căderea să o comentăm. Le reproșăm cel mult faptul,  că de la înălțimea unui procent de 1% al partidului la care tocmai au aterizat, puțină modestie, dar mai ales rigurozitate nu ar strica. Este total falsă ideea lansată în spațiul public că  toată conducerea OT PDL a plecat la un alt partid. În  schimb, este adevărat  că reprezentanta acestui partid în teritoriu, încearcă în continuare, așa cum ne- a obișnuit în trecut, să-și construiască imaginea prin dezinformare și minciuna , crezând că astfel  se face politica.

Rămânem în urma acestei întâmplări neplăcute, mai motivați , mai ferm angajați pe drumul nostru,  Aceasta-i calea, iar prin tot ce întreprinde, Partidul Democrat Liberal rămâne stoic  pe partea bună a baricadei. Este convingerea noastră, a tinerilor implicați  în acest proiect, cât și a multor  români care încă nu au curajul opiniilor. Credem cu tărie  că PDL rămâne partidul tinerilor, al românilor cu drag de muncă, dar mai ales cu drag de țară.

 

24.10.2013                                                                          Presedinte OT PDL Satu Mare

                                                                                                         Adrian Cozma