Biletul pentru acest spectacol costă 20 lei și se poate achiziționa de la Red Hat Cafe, de la Backdoor Pub și, în ziua evenimentului, de la Filarmonică. Elevii și studenții sătmăreni beneficiază de o ofertă specială, pe un bilet vor avea acces în sala de concerte doi tineri, dacă vor prezenta carnetul de elev/student vizat, care să ateste statutul acestora. Prin participarea la acest eveniment susțineți cultura sătmăreană!
Mai multe informații găsiți pe site-ul www.restartmusic.ro, pe www.facebook.com/RestArtMusicFest sau pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/608078012564196.
Nikolas Anadolis – Întâlnirea dintre pian și geniu
Nikolas Anadolis se numără printre singurii cinci pianiști de jazz distinși cu marele premiu în cadrul prestigiosului concurs de piano-jazz Martial Solal, competiție mondială care se desfășoară odată la patru ani. Beneficiar al uneia din cele două burse prezidențiale pentru piano jazz și compoziție, destinate studenților internaționali, din cadrul Universității Berklee din Boston și al unei burse la Conservatorul din New England, Anadolis a început să se remarce pe plan internațional în 2010; performanțele sale artistice includ acte în clubul de jazz Blue Note din New York, Festivalul de Jazz Rabat din Maroc sau Festivalul European de Jazz din Atena. De departe, cel mai important concert al artistului a fost Festivalul Radio France din 2011, în cadrul căruia a fost singurul artist de jazz.
Petra Acker Quartet – O voce unică, o adevărată plăcere muzicală
Petra Acker Quartet este un proiect muzical format din vocalista Petra Acker și trei instrumentiști foarte talentați, respectiv Michael Acker la bas, Albert Tajti la pian și Alex Kocsis la tobe. Petra Acker este o vocalistă versatilă care abordează diferite zone muzicale, valorificându-și cu ușurință vocea pe ritmuri de jazz și funk, până la rock sau muzică medievală. În formula actuală, Petra cântă, în mare parte, compoziții proprii și piese de suflet ale altor mari muzicieni: Richard Bona, Lenine, Sandra Nkake, Rachelle Ferell.
Cserey Csaba – Percuționist Jazz de top în România
Cserey Csaba este unul dintre cei mai inventivi percuționiști români de Jazz. Născut în 1958 în Gheorghieni, județul Harghita, artistul a sărbătorit anul trecut 40 de ani de activitate într-un show de mare amploare, în care și-a dorit să aibă alături cât mai mulți dintre colegii și prietenii cu care a cântat în carieră. Cserey Csaba a devenit sătmărean la finalul anilor ’80, acesta fiind orașul unde și-a găsit fericirea și implinirea ca artist și ca om. „Csabcsy e delicat și sensibil, spontan și creativ, are forță și rafinament. Tobele sunt viața sa”, afirmă cu sinceritate unul dintre cei mai buni prieteni și colaboratori ai artistului – Harry Tavitian, îndrăgitul pianist de jazz.