PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Patru accidente cu patru răniți, în weekend, în Satu Mare

accident

Patru accidente soldate cu patru răniți și pagube materiale au avut loc în week-end, pe raza județului Satu Mare.

              În data de 04.10.2013, în jurul orei 13,10, în oraşul Tăşnad, Karoly K, de 35 a aflîndu-se la volanul unei o autoutilitare, s-a pus în mişcare fără a avea cunoştinţă că de oblonul din spate s-a agăţat A.K., de 13 ani, care, după circa 100 metri a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se uşor. Cercetările în cauză continuă.

              În data de 04.10.2013, în jurul orei 15,10, pe Drumul Naţional 1F, în apropierea localităţii Sărăuad, Mariana B., de 46 ani, conducând un autovehicul a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sens opus condus de Bogdan C., de 35 ani. A rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto. Impactul a avut loc în zona mediană a drumului iar în cauză se efectuează ceretări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului rutier şi stabilirea gradului de vinovăţie a participanţilor la trafic.

               În data de 05.10.2013, în jurul orei 11,05, pe strada Octavian Goga din Satu Mare, Ana E., de 39 ani, conducând un autovehicul nu a acordat prioriatate de trecere la traversarea regulamentară pe trecerea pentru pietoni lui Mircea V., de 44 ani, accidentându-l grav.

În noaptea de 05/06.10.2013, în jurul orei 01,42, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Tăşnad, Mihai B, de 20 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea dreaptă şi s-a izbit de un stâlp din beton ce susţine reţeaua electrică. A rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. În urma tstării cu aparatul etilotest a rezultat că MIHAI B. a consumat alcool, acesta având o  concentraţie de 0,57 mg alcool/litru aer expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

Sursa: Poliția Satu Mare