PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Premieră în Satu Mare: Intervenții cu LASER pentru reducerea dioptriilor la clinica Vitreum

dr. Levai Lehar

Centrul oftalmologic Vitreum, înființat de dr. Levai Lehar, este prima clinică din Satu Mare care efectuează intervenții cu LASER pentru reducerea dioptriilor.

Chirurgia refractivă corectează deficiențele de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Cu ajutorul chirurgiei refractive este eliminată dependența pacientului (care suferă de miopie, hipermetropie sau astigmatism) de ochelari sau lentile de contact. Deficiențele de vedere pot fi corectate fie prin remodelarea corneei, fie prin înlocuirea cristalinului natural cu un cristalin artificial. Remodelarea corneei se face cu ajutorul unui aparat numit “laser excimer”. Deficiențele de vedere pot fi corectate în general prin intermediul chirurgiei refractive la persoane care au împlinit deja 18 ani și la care există dovada stagnării evoluției dioptriilor.

Activitatea clinicii Vitreum cunoaște o dinamică diversificată, azi fiind acoperite toate sub-specialitățile oftalmologice medicale, de explorări funcționale, diagnostic și chirurgicale. Aparatura utilizată în cadrul clinicii Vitreum este de ultimă generație, atât în ceea ce privește partea de investigații cât și în partea de intervenții chirurgicale. Laserul Excimer din dotarea clinicii este unul din puținele aparate existente în România și este cotat numărul unu în lume.

Clinica Vitreum este condusă de medicul specialist oftalmolog Levai Lehar având numeroase specializări la Cluj Napoca, Oradea, Bucureşti, Debrecen, Budapesta şi în Spania.

Clinica oftalmologică Vitreum se află în Satu Mare, pe str. Ady Endre nr. 11. Pentru programări puteți suna la numerele de telefon: (+4) 0740.231.559 sau (+4) 0261.716.459. Mai multe detalii găsiți pe www.vitreum.ro