PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Coica şi preşedintele Ştef au făcut pace de Zilele Recoltei (Foto)

Primarul Dorel Coica şi preşedintele Adrian s-au împăcat astăzi, anunţând că de acum înainte Zilele Recoltei vor fi organizate de Primăria Satu Mare și Consiliul Județean. Dacă în urmă cu câteva zile cei doi s-au ironizat în conferinţe de presă, astăzi au urcat împreună pe scena din Piaţa 25 Octombrie şi au deschis ediţia a III-a a Zilelor Recoltei.

Această sărbătoare a Zilei Recoltei este organizată de Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare, preşedintele Adrian Ştef şi primarul Dorel Coica. Deschidem împreună cu Adrian Ştef, Zilele Recoltei din municipiul şi judeţul Satu Mare”, a spus Coica.

Vreau să liniştesc pe toată lumea care-şi făcea probleme că vor fi foarte multe zile ale recoltei în judeţul Satu Mare că va fi numai una şi de acum înainte organizată în fiecare an de Primărie şi Consiliul Judeţean”, a afirmat și Ştef.

Timp de trei zile, până duminică, îşi oferă spre vânzare produsele peste 50 de producători de produse tradiţionale şi ecologice, constând în fructe, legume, lactate, panificaţie, produse din carne, băuturi alcoolice.

Încercăm să venim în întâmpinarea consumatorilor din municipiul Satu Mare şi judeţ cu produse de calitate. Sătmărenii sunt invitaţi să guste şi să cumpere produsele noastre, pentru care garantăm“, a spus Ioan Pop, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale.

Organizatorii au pregătit și un spectacol folcloric pentru prima zi, urmând pe scenă mai mulți interpreți în frunte cu Petrică Mureșan.