PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tineretul PMP Satu Mare a împărțit dulciuri și mere de Halloween (FOTO)

Membrii Biroului Local al Organizatiei de Tineret a Partidului Miscarea Populara Satu Mare au organizat astazi o actiune de sarbatorire a Halloweenului.

Cei care au dorit sa intre in atmosfera de Halloween au fost ofertati de tineri- costumati ca atare- cu dulciuri si mere, dar au primit aceste mici cadouri si trecatorii intalniti pe traseul Bd. Lucaciu – Centrul Vechi si retur.

A fost prima actiune organizata de tinerii PMP si a avut ca scop promovarea noului partid de pe scena politica, precum si sensibilizarea oamenilor privind aceasta sarbatoare, care, pe fiecare an care trece, place din ce in ce mai mult.

”Constat ca oamenii sunt din ce in ce mai tristi. Am vrut sa le descretim fruntile, dar sa ne si tina minte, ca noi, Partidul Miscarea Populara, suntem “altfel” de partid! Vom milita in continuare ca obiectivele noastre sa fie atinse, sa putem trai intr-o “altfel” de tara. Chem alaturi de noi si pe ceilalti tineri, sa punem umarul, sa construim pas cu pas, o  Romanie  in care sa putem ramane si dupa tinerete!”, a spus Bianca Racz, presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Miscarea Populara Satu Mare.