PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul îi arată suzeta “bebeluşului” Govor. “După ce învaţă limba română îi dau şi lecţii de economie”

Deputatul PDL Andreea Paul a răspuns astăzi, într-o conferinţă de presă, unor afirmaţii făcute luni de preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, cu privire la persoana sa şi a faptului că nu ar susţine proiectul pârtiei de schi Luna Şes. Andreea Paul i-a arătat o suzetă, afirmând în repetate rânduri că Govor se comportă ca un bebeluş.

Păcat că așa înțelege PSD Satu Mare să facă politică în defavoarea sătmărenilor, prin minciună și dezinformare. A afirmat că nu susțin proiectul Luna Șes. Minciună. Am afirmat contrariul exact în conferința de presă și în întâlnirea Comisiei de Finanțe și Bănci care s-a întrunit la Satu Mare. Să spun exact în ziua în care proiectul de buget pe 2014 apare pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, iar proiectele sătmărenilor anunţate de PSD nu sunt incluse. În aceeaşi vizită am pledat pentru o viziune realistă pentru sătmăreni. Să ne propunem anul şi proiectul, nu trei proiecte sau patru şi nicio realizare. Prefer ca pentru toţi sătmărenii şi oşenii infrastructură rezolvată decât o primărie sau parcul de distracţii al PSD”, a declarat parlamentarul.

Aceasta susţine că de fapt la Tăşnad se pregăteşte un tun de un milion de euro pentru firmele PSD.

„La Primăria Tăşnad se pregăteşte un tun de un milion de euro pentru firmele de casă ale PSD. În loc ca puţinii bani pe care bugetul ţării îi are să fie îndreptaţi spre dezvoltarea centrului turistic de la Tăşnad, prin care să se creeze locuri de muncă, căci cerere turistică există semnificativ, iar capacităţile de cazare sunt mult prea mici”, a spus aceasta.

Andreea Paul susţine că şi la bugetul pe 2013 a depus 90 de amendamente pentru sătmăreni, dar au fost respinse de majoritatea USL.

Bebeluşul Govor a declarat că nu reprezint interesele oşenilor şi că mă opun lor. Minciună. La proiectul de buget pentru anul 2013 am depus 90 de amendamente care au reflectat solicitările Ţării Oaşului şi ale sătmărenilor. Toate au fost votate negativ în bloc de majoritatea USL parlamentară. Să nu mai rostogolim minciunile, bebeluşule Govor! Haideţi să revenim la misiunea noastră de a rezolva problemele reale ale sătmărenilor: infrastructura, taxele mai mici, proiectul Luna Şes şi celelalte proiecte absolut necesare dezvoltării judeţului nostru. Păcat că atâta se pricepe bebeluşul Govor la politică încât să declanşeze prematur atacurile la persoană şi campania electorală din anul care vine”, a mai punctat aceasta.

De asemenea, a Andreea Paul a anunţat că guvernul Ponta introduce 34 de noi taxe şi impozite, care iau din buzunarele românilor opt miliarde lei.

Politica USL este Taxare până la Capăt! USL te vrea sărac! Bebeluşul Govor distribuie sărăcia, dar nu se întreabă de unde vin aceşti bani? Pentru că banii nu vin din buzunarele PSD sau ale PNL. Banii sunt plătiţi de către dvs. prin impozite. În acelaşi buget pentru anul 2014 se dau frâu liber creşterii taxelor locale la primării şi asta pentru că nu sunt suficiente sumele alocate nici măcar pentru salariile profesorilor pe anul viitor”, a mai spus parlamentarul PDL.

 

Întrebată ce mesaj vrea să-i transmită lui Govor arătându-i suzeta, Andreea Paul a spus: „După ce învaţă limba română îi dau şi lecţii de economie şi de strategii de dezvoltare, bebeluşului Govor. Şi după ce îşi controlează excesele comportamentale şi verbale tipice unui bebeluş. Nu-i  aşa de uşor cu economia cum cred unii”.

În opinia acesteia, prin anunţurile făcute de deputatul Octavian Petric, privind construirea unui pod peste Someş, a modernizării drumului Livada – Negreşti Oaş, finalizarea pârtiei de schi Luna Şes şi construirea unui sediu pentru Primăria Tăşnad, nu se încearcă decât crearea unei imagini politice.

Este un banal joc de imagine. Ar fi bine să le facem şi ulterior să vedem că sunt bine făcute. Din păcate promisiunile electorale ale USL nu au fost onorate. Din contră, avem o evaziune în creştere şi taxe noi majorate”, a precizat aceasta.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, vicepreşedintele PDL Ciprian Costea a amintit despre câteva lucrări din judeţ, cum ar fi construirea Autostrăzii Oaşului, care a ajuns să fie făcută de o firmă apropiată vicepremierului Liviu Dragnea, pentru o sumă de 38 milioane lei. Tot el amintit că la proiectul de 100 de milioane de lei implementat de Apaserv sunt deja întârzieri şi zeci de contestaţii, semn că USL nu se pricepe la drămuirea banului public.