PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Miss Boboc D-na Stanca 2013 a fost câştigat de Alexandra Cormos – Brigitte Bardot (Galerie FOTO)

Sătmăreanca Alexandra Cormos, elevă în clasa a IX-a B, a fost aleasă în această seară Miss Boboc D-na Stanca 2013. Aceasta a a interpretat-o pe celebra Brigitte Bardot.

Unsprezece concurente s-au întrecut pentru titlul de cea mai frumoasă boboacă de la Colegiul D-na Stanca. Acestea au avut de trecut mai multe probe, cum ar fi „ţinute de zi”, „rochii de seară”. Cum tema concursului a fost „L`age D`or”, boboacele s-au îmbrăcat în vedete ale anilor 20-40, fiind nevoite să răspundă şi la o întrebare surpriză.

Concurentele au fost: 1. Denisa Feier – care a interpretat-o pe Jane Russell

2. Ioana Stan – Marilyn Monroe

3. Narcina Sima – Elizabeth Taylor

4. Diana  Fanea – Audrey Hepburn

5. Arabela Koos – Lizza Minneli

6.Bianca Cionca – Ginger Rogers

7. Alexandra Cormos – Brigitte Bardot

8. Malina Fabian – Marlene Dietrich

9. Arelis Nistor – Grata Garbo

10. Eszter Sasvari – Sophia Loren

11. Denisa Neamţiu – Esther Williams.

În timp ce fetele îşi pregăteau costumaţia, pe scenă au avut loc momente artistice susţinute de concurenta la X Factor Iulia iepure,elevă în clasa a XI-a C la Doamna Stanca şi Ingrid Silaghi, din aceea şi clasă, acompaniate de elevul Paul Dărăban.

De asemenea, foarte apreciată de elevi a fost trupa Vescan.

În urma deliberării juriului format din 11 persoane printre care s-au aflat preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef şi directorul liceului, Ana Maria Maruşca, locul I a fost acordat concurentei Alexandra Cormos care a interpretat-o pe Brigitte Bardot, locul II – a revenit lui Eszter Sasvari, Locul III – Arelis Nistor iar Miss Popularitate – Bianca Cionca.