PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Show marca Horia Brenciu la Balul oamenilor de afaceri (FOTO)

Cele mai profitabile firme din Satu Mare au fost premiate vineri seara, pentru activitatea din 2012, în cadrul tradiţionalului Bal al oamenilor de afaceri. Invitat special a fost Horia Brenciu alături de orchestra sa, care a reuşit să creeze o atmosferă destinsă în rândul celor care pe parcursul întregului an s-au preocupat de cifrele afacerilor pe care le deţin.

Potrivit principalului organizator, Daniela Culic, director al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, pentru activitatea din 2012 au fost premiate 1096 de firme pe şase categorii majore realizate în funcţie de codurile CAEN.

Au primit premii pentru locul I pe fiecare cod 280 de firme. De asemenea s-au remarcat trei firme care au fost premiate şi în urmă cu 20 de ani. S-au remarca firma Mondiala, care în fiecare an a obţinut locul I pe grupa sa, dar şi alte firme care ocupă primul loc pe nivelul naţional.

Printre invitaţi s-au numărat ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, directorul general ANL, Dumitru Nancu, analistul politic Niels Schnecker, participând de asemenea şi autorităţile locale, în frunte cu prefectul Eugeniu Avram, primarul Dorel Coica, preşedintele CJ Adrian Ştef.

Premiile au fost înmânate de către preşedintele de onoare al Camerei de Comerţ Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi.

Atmosfera a fost întreţinută de trupa XXL, iar momentul culminant l-a reprezentat Horia Brenciu şi HB Orchestra, care în doar câteva minute au reuşit să-i facă pe oameni să danseze şi să se simtă ca la un spectacol.