PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

CSM-ul pierde acasă în fața echipei CSU Alba Iulia, scor 58 – 80 (FOTO)

 

CSM Satu Mare a pierdut în această seară în fața propriilor suporteri partida disputată împotriva formației CSU Alba Iulia, scor 58 – 80 (16 – 19, 14 – 16, 9 – 23, 19 – 22). Meciul a contat în cadrul etapei a XI-a a LNBF, sezonul 2013/2014. Diferența dintre „David și Goliat” nu a fost atât de mare precum anticipau oficialii sătmăreni înainte de meci însă până la urmă Alba Iulia a obținut prima sa victorie la Satu Mare de când joacă împotriva CSM-ului.

 

Până la pauza mare sătmărencele s-au ținut aproape de adversare și au dat chiar impresia că le pot fi egale. Antrenorul CSM-ului, Peter Eleș, a fost nevoit să joace aproape tot meciul cu primul 5 introdus în teren, astfel încât în partea secundă a partidei s-a simțit diferența de valoare dintre cele două bănci de rezerve, Alba Iulia distanțându-se serios în special în sfertul III. Sătmărenii au avut șansa să revadă fostele jucătoare ale CSM-ului, care evoluează acum pentru CSU, Părău (3 p.) și Whittington (5 p). La sfârșitul meciului Annemarie Părău s-a salutat emoționată cu fostele colege și a părăsit parchetul în lacrimi.

 

Pentru CSM Satu Mare au marcat: A. Orosz 16 p, B. Voica 4 p, R. Laza 18 p, Jones Hope 9 p și T. Wampler 11 p. Cea mai bună marcatoare a celor de la CSU a fost S. Cadjo cu 17 p.

 

„Vreau să felicit echipa din Alba Iulia pentru această victorie, o victorie absolut meritată care a fost pusă poate la îndoială doar în primele 20 de minute când am avut încă picioare proaspete și puteam să jucăm cu primul 5. Din păcate s-a văzut diferența valorică dintre cele două loturi dar eu nu cred că primul 5 al nostru a fost mai slab decât primul 5 al lor însă atunci când a trebuit din cauza faulturilor să introduc jucătoarele de pe bancă, e logic că nu am putut să dăm același randament cu o echipă care are 10 jucătoare de același nivel”, a declarat imediat după meci antrenorul CSM-ului, Peter Eleș.

 

Miercuri 11 decembrie, CSM Satu Mare joacă tot acasă împotriva echipei Rapid București, cu începere de la ora 13.00.