PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica: Laura Bota poate ocupa sediul PDL. „Locul lor este la groapa de gunoi”

Primarul Dorel Coica a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că a trimis o nouă somaţie la PDL Satu Mare pentru a elibera spaţiul de la parterul sediului din Piaţa Libertăţii nr. 17, acesta fiind distribuit către Partidul Mişcarea Populară.

După ce cu o zi în urmă PDL-iştii l-au făcut mincinos pe primar, acesta le-a dat şi răspunsul.

La ultima lor conferinţă au mai rămas 20-30 în sală, şi ăia din teritoriu. După informaţiile mele, s-au mutat de la PDL în Mişcarea Populară numai vineri şi luni 100 de membri. Vineri şi-au dat demisia din PDL  94 de membri şi luni 100 de membri. PDL a rămas un partid de trei intelectuali: Ardelean, Raţiu şi Mureşan. Singurii intelectuali de rasă care au mai rămas. Dacă şi Sergiu Băbăşan care le-a adus foarte mulţi tineri a plecat” a spus primarul.

Dorel Coica a spus că spaţiul de la parterul sediului a fost distribuit PMP.

 „Întrucât au mai rămas 4, 5, 6 membri le-am trimis adrese să-şi restrângă activitatea pentru că nu se justifică acel spaţiu pentru atâţia membri. Dânşii au răspuns că nu vor. Astăzi le-am trimis o somaţia să elibereze parterul pentru că mai sunt şi alte partide care ar avea nevoie de sedii. Acest partid va fi repartizat altui partid. Deocamdată este o cerere de la Partidul Mişcarea Populară. I-am transmis doamnei Laura Bota să-şi ocupe spaţiul, să-şi organizeze activitatea”,a  afirmat edilul.

În glumă a spus că le vrea binele, ca opoziţia să strângă rândurile.

Pentru cei trei intelectuali din PDL le recomandă să-şi facă sediu în ghereta lui Ardelean din groapa de gunoi, numai să aibă grijă că fermentează acele gunoaie și să nu se îmbete cu idei. Este locul lor, pentru că ei sunt cei care au distrus milioane și milioane de oameni. Au tăiat pensii și salarii, pe foarte mulți au nenorocit. Datorită lor, foarte mulți oameni și-au pierdut casele pentru că au avut credite la bancă, mașinile, firme care au intrat în faliment din cauza lor. Atunci, locul lor e la groapa de gunoi”, a spus primarul.

Întrebat ce se întâmplă dacă PDL refuză să predea spaţiul respectiv, primarul a spus că se poate ajunge la executor silit.

Având repartiţie de la primar, doamna Bota va lua executorul judecătoresc, se va duce şi îi va pune pe spaţiul pe care trebuie să funcţioneze. Să treacă sărbătorile, să se mai bucure”, a punctat edilul.