PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

I-a oferit unui poliţist din Satu Mare 200 de euro mită

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, l-au prins în flagrant, joi, în jurul orei 14:00, pe Ș.G.N., de 31 de ani, din Târgoviște, în timp ce încerca să mituiască un agent al poliției rutiere cu suma de 200 de euro pentru a nu lua măsura legală asupra lui privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.
În fapt, la data de 05 decembrie a.c., s-a înregistrat la S.J.A. Satu Mare denunțul agentului de poliție D.A., din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, din care rezulta faptul că Ș.G.N. i-a oferit suma de 200 de euro pentru a nu-i întocmi acestuia acte de constatare a infracțiunii după ce, în cursul aceleiași zile, a fost depistat în trafic conducând un autoturism pe raza orașului Ardud având permisul de conducere suspendat.
În urma denunțului formulat de polițist, conducătorul auto Ș.G.N. a fost prins în flagrant de către ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.J.A. Satu Mare, în timp ce oferea agentului de poliție suma de 200 de euro.
Împotriva lui Ș.G.N. s-a dispus începerea urmăririi penale, acesta fiind cercetat în stare de libertate.