PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef: „Nu înţeleg cine-l influenţează pe primar. De mult nu mai am nimic cu Folda”

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-a declarat surprins de anunţul primarului Dorel Coica care a anunţat că rupe orice relaţie cu el. Ştef consideră că USL trebuie să meargă mai departe, pentru că aşa a votat electoratul.

 “Nu ştiu de unde cântă muzele, nu vreau să intrăm într-un conflict. Eu am spus şi la şedinţa Consiliului Local că PNL susţine PSD, susţine USL. Nu înţeleg ce s-a întâmplat, nu ştiu cine-l influenţează pe primar, mă depăşeşte atitudinea sa”, a declarat Ştef.

Preşedintele CJ consideră că USL trebuie să meargă mai departe deoarece în această formă a fost votată de electorat.

Aşa ne-am prezentat în faţa electoratului, aşa trebuie să mergem mai departe. Cred că USL Satu Mare nu a fost făcut de d-l primar, ci de cei doi copreşedinţi, Ovidiu Silaghi şi Mircea Govor“, a mai spus Ştef.

Preşedintele a menţionat că nu doreşte ca acest conflict să mai continue, amintind că există la nivel naţional un pact de neagresiune între PNL şi PSD.

Adrian Ştef a mai adăugat că de când este preşedinte nu a dat pe nimeni afară şi că nu mai are nimic cu firma Folda Security.

Referitor la angajarea firmei respective pentru paza spitalului, Ștef a spus că decizia privind oportunitatea contractării acesteia aparținea managementului unității spitalicești.