PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Comuna Petreşti a câştigat o autoutilitară, fiind cea mai curată din judeţ

Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a înmânat astăzi premiile câştigătorilor tombolei din noaptea de Revelion dar şi a concursului „cea mai curată şi bine gospodărită comună” din judeţ.

 Președintele Adrian Ștef a spus că o comisie s-a deplasat în fiecare comună și a acordat puncte conform regulamentului aprobat de consilierii județeni. A fost întocmit un dosar cu punctajul, care poate fi consultat la sediul Consiliului Județean.

Juriul a decis ca premiul I, constând într-o autoutilitară VW Caddy în valoare de 14.900 de euro să fie acordat comunei Petreşti, premiul II – un utilaj în valoare de 10.000 de euro a fost acordat comunei Foieni iar premiul III, un voucher de 5.000 de euro, finanţarea unei lucrări, a revenit comunei Dorolţ.

Primarul comunei Petreşti, Otto Marchiş, a spus că acest premiul îl primeşte chiar pe 10 ianuarie, ziua sa de naştere.

În primul rând am întocmit proiecte, le-am depus şi le-am finalizat. Aş vrea să mulţumesc locuitorilor comunei pentru curăţenie. Secretul este munca“, a spus Otto Marchiş.

Autoutilitara va fi utilizată pentru administrarea reţelei de apă-canal din comună.

Tot astăzi au fost înmânate premiile câștigătorilor tombolei din noaptea de Revelion.

Premiul I, un televizor a fost câștigat de Floare Bărar, premiul II, un laptop, de către Ileana Țunaș iar premiul III, un iPad, de către Valeria Sirger.