PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prorectorul Universităţii Vasile Goldiş Satu Mare s-a înscris în PSD. Urmează şi alţi profesori

Prorectorul Universităţii de Vest Vasile Godiş Satu Mare, Gavril Ardelean, s-a înscris, astăzi, în PSD, carnetul de partid fiindu-i înmânat de preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor şi preşedintele executiv, Dorel Coica.

 “D-l Ardelean este un câştig foarte important pentru PSD Satu Mare şi îi mulţumesc din suflet că a ales organizaţia noastră. Am fost plăcut surprins când a spus că vrea să intre în partidul nostru“, a spus Govor.

Primarul Dorel Coica este cel care l-a convins să semneze adeziunea.

Mă bucur că d-l profesor este în sediul PSD şi de astăzi un membru marcant al PSD Satu Mare. Trebuie să recunoaştem că de-a lungul timpului foarte multe partide l-au curtat pe dl profesor, noi am mai avut discuţii şi în anii trecuţi, am încercat să-l atragem de partea noastră, dar dânsul spunea că nu doreşte să se implice politic. Văzând evoluţia politică, d-l profesor a considerat că PSD este partidul cel mai serios, cu oamenii cei mai competenţi, cei mai buni, de aceea s-a hotărât să facă acest pas“, a declarat Coica.

Gavril Ardelean a recunoscut că de fapt el a revenit în PSD, plecând din acest partid în urmă cu 10 ani când a venit la putere PNL.
Între timp am realizat mai multe obiective şi această filială a Universităţii Vasile Goldiş, care s-a dovedit viabilă şi de perspectivă. Considerăm şi noi, cadrele didactice de la această universitate că alături de dvs. putem să ne promovăm programele de dezvoltare a universităţii în interesul populaţiei, înţelegând prin aceasta să facem eforturile pentru a deschide noi specializări“, a declarat Gavril Ardelean.

Potrivit acestuia, în PSD se vor înscrie alți profesori universitari dar și studenți.

Liderii PSD l-au rugat pe noul coleg de partid să depună toate eforturile pentru ca și la Satu Mare să se poată urma cursuri de asistenți medicali cu studii superioare.