PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Laura Bota: Partidul lui Tăriceanu va fi unul de ”ciolănari”

Laura Bota a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că adevărata opoziție este cea fără PNL, majoritatea liberalilor nu și-au dorit în mod real ieșirea de la guvernare, simțindu-se bine în USL.  Totodată, aceasta consideră că PRL, partidul nou înființat de Călin Popescu Tăriceanu este un partid născut mort.

Partidul Reformator Liberal a lui Tăriceanu va fi un mic partid de ciolănari, bazat pe liberalii care vor să-și păstreze funcțiile după ruperea USL și retragerea PNL-ului din Guvern. Călin Popescu Tăriceanu, candidat prezidențial ar fi o ciudățenie: un candidat de dreapta și cu susținere de stânga ce vizează electoratul PSD și PNL cu mesaje amestecate de dreapta și de stânga. Va lua maxim 2%”, a declarat Laura Bota.

Președintele PMP este de părere că liberalii stau cu un picior în opoziție și cu unul la putere și consideră că este o păcăleală pentru electorat, având în vedere faptul că USL s-a rupt la nivel național, dar la nivel județean ”au rămas conectați la resursele puterii”.

Partidul Mișcarea Populară va promova la nivel național proiectul ”Poziția copiilor”, care are ca scop conștientizarea populației și atragerea atenției asupra poziției copilului în societatea românească. Proiectul a fost prezentat de Simona Dărăban, președintele Organizației Județene de Femei a PMP.

Proiectul se va derula pe o perioadă de un an de zile și se vor identifica problemele de la nivel județean privind drepturile copilului, copiii care provin din familii monoparentale, cu părinți plecați la muncă în străinătate, copiii instituționalizați, copiii cu handicap, abuzați, abandonați și violența domestică.

Prin acest proiect dorim sensibilizarea instituțiilor abilitate și să găsim soluții pentru că, știm cu toții cât este de important, iar aici vorbesc și în calitate de mamă a doi copii, ca ei să beneficieze de tot sprijinul nostru și să se bucure de o copilărie armonioasă”, a afirmat Simona Dărăban.