PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Licitaţie pentru reabilitarea termică a peste 500 de locuinţe din Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare a anunţat pe siteul oficial că organizează o licitaţie pentru reabilitarea termică a 510 de locuinţe, din fonduri europene.

Valoarea lucrărilor este de estimată la 7,8 milioane lei la care se adaugă TVA. Contribuţia Primăriei Satu Mare este de 2%.

Lucrările constă în reparații ale zonelor degradate și a tencuielilor desprinse sau degradate; izolarea termică a părții opace a fațadelor; înlocuirea tâmplăriei existerioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în bloc, cu tâmplărie termoizolantă; închiderea balcoanelor și/sau logiilor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeților; termo- hidroizolarea acoperișului tip terasă, respectiv izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel; izolarea termică a planseului peste subsol; lucrări conexe de demontare a instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațade/terasa blocului de locuințe, precum și remontarea sau înlocuirea acestora după efectuarea lucrărilor de izolare termică (ex. sisteme de ventilare a apartamentelor etc.)

Termenul de finalizare a lucrărilor este de cinci luni de la termenul de execuţie al lucrărilor iar garanţia este de 36 de luni.