PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Trei sătmăreni au tâlhărit un băimărean după ce l-au luat în maşină la ocazie

Un băimărean, Adrian D., în vârstă de 33 de ani, a sesizat poliţia despre faptul că a fost tâlhărit de trei bărbaţi. Acesta a luat o maşină de ocazie din faţa unui supermarket din Negreşti Oaş, în care se aflau 3 bărbaţi şi le-a spus că merge spre Baia Mare.

Băimăreanul a vrut să coboare în Oraşu Nou, dar şoferul i-a spus că-l duce până în localitatea Livada. Însă planurile celor trei indivizi nu erau bine intenţionate, iar în zona Mujdeni, la ieşirea din Oraşu Nou au oprit autoturismul şi l-au jefuit pe băimărean, luându-i cu ameninţări şi violenţă telefonul mobil şi suma de bani pe care bărbatul o avea la el. La intersecţia cu DN 19, la drumul spre Păşunea Mare l-au dat jos din maşină pe băimărean, aceştia continuându-şi deplasarea.

Incidentul s-a întâplat la începutul lunii februarie, iar de atunci poliţiştii au intrat în alertă, munca acestora fiind îngreunată de faptul că băimăreanul nu a putut da informaţii despre autoturismul în care s-a urcat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale , a celor de la Postul de Poliţie Socond şi de la Secţia 9 Rurală Negreşti Oaş au  reuşit identificarea şi prinderea celor 3 persoane reclamate . Cristian J., de 24 de ani, Sorin B. , de 22 de ani şi Radu B.  în vârstă de 34 de ani, toţi sunt din judeţul Satu Mare.

Faţă de ultimii 2 s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunerile legale ce se impun în acest caz.