PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alina Marchiș: Ce trebuie să știți despre genele false?

Femeilor, indiferent de vârstă, le este în natura lor să-și dorească să fie cât mai frumoase sau extravagante. Frumusețea este un criteriu de comparație pentru majoritatea femeilor și e incontestabil aspectul impecabil pe care îl proiectează. Micile trucuri din machiaj sunt acum accesibile tuturor.

Nu o dată, doamnele și domnișoarele și-au dorit gene perfecte, dese, lungi și curbate. Iar acum există pe piață o ofertă la îndemâna oricui. Genele false au parte de o dezvoltare uimitoare: în diverse culori, forme și dimensiuni extrem de variate. Genele lungi și dese măresc intensitatea și dramatismul privirii, ceea ce face privirea unei femei irezistibilă. 

Alina Marchiș, make-up artist, ne spune ce ar trebui să știți despre genele false?

Exista 3 tipuri de gene false: bandă, smocuri și extensii

Care este diferența între ele?

Durata de aplicare și rezistența genelor.

Aplicate și îndepărtate corect, genele false, NU afectează genele naturale.

Avantaje versus dezavantajele aplicării genelor false

1.      GENELE BANDĂ (se mai numesc și GENE DE OCAZIE)

Avantaje: se aplică rapid, în aproximativ 5 minute și nu afectează genele naturale, deoarece se aplică deasupra acestora. Pot fi folosite de oricine, pentru ca sunt foarte comode.

 Dezavantaje: rezistă de la o zi până la trei zile.

2.      SMOCURILE

Avantaje: aplicarea este relativ rapidă în aproximativ 20 minute. Genele false tip smocuri sunt aplicate între genele naturale, rezultând un aspect mai natural.  Ele vor fi înlăturate corect de specialiști cu ajutorul soluțiilor corespunzătoare. Acest tip de gene nu afectează genele naturale și rezistă de la una până la trei săptămâni.

Dezavantaje: nu cad toate odată, se pot forma goluri, iar  înlăturate necorespunzător, de exemplu prin tragere, pot duce la căderea genelor naturale

3.      EXTENSIILE DE GENE (se mai numesc “FIR CU FIR”)

Avantaje: aceste extensii se aplică în prelungirea genele naturale, fir cu fir, iar ele nu inhibă creșterea genelor naturale . Extensiile de gene sunt cele mai comode la purtare, se mulează după genele naturale iar purtătoare lor nu vor fi incomodate în nici un fel. Durata de viață este egală cu durata de viață a firelor de păr. Genele ca și părul de pe cap se regenerează, ele cad și se refac. Genele cad “fir cu fir” și astfel nu vor apărea goluri între gene. Lungimea și curbura se aleg în funcție de preferința clientei. Chiar dacă genele naturale sunt scurte sau destul de drepte se poate realiza un aspect “de revistă” cu ajutorul extensiilor. Aspectul acestora este cel mai natural și sunt cele mai durabile. Rămân aplicate de la una la două luni, fără întreținere.

Dezavantaje: durata de aplicare a extensiilor este între 2 și 4 ore. Acestea necesită întreținere lunară. Ele pot fi aplicate doar de persoane specializate.

În cazul în care doriți să fiți deosebite și aveți un eveniment la care trebuie să arătați impecabil și cu o privire  intensă, puteți apela la talentul în make-up al Alinei Marchiș care poate fi găsită la număr de telefon 0741.782.254.

Vom reveni cu noi trucuri dezvăluite de Alina Marchiș.

Make-up: Alina Marchiș
Foto: Oli Marchiș