PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petre Mureşan: În 2012 Silaghi a promis că anul acesta sătmărenii se vor putea plimba pe şoseaua de centură

Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, activitatea guvernului USL şi a unor lideri locali, amintind de promisiunea făcută de fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, cu privire la construirea şoselei de centură.

„Ovidiu Silaghi, fostul deputat, fostul ministru, actualul europarlamentar și viitorul… nu știu ce, a făcut o serie de promisiuni care au rămas vorbe goale. Îmi amintesc că a promis, în noiembrie 2012, că anul acesta sătmărenii se vor putea plimba pe șoseaua de centură a orașului. Nici vorbă de așa ceva”, a afirmat Mureşan.

În opinia sa, PNL Satu Mare se află într-o perioadă de penitenţă, liberalii fiind nevoiţi să le explice sătmărenilor de ce să-i mai voteze, în condiţiile în care nu au realizat ce au promis. El crede că voturile liberalilor se vor transfera acum către PDL „singurul partid de dreapta adevărat”.

Toate aceste promisiuni neonorate ale liberalilor vor face ca mare parte din electoratul PNL să treacă de partea noastră, a democrat liberalilor”, a mai adăugat președintele PDL Satu Mare.