PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Două persoane cercetate pentru lovire şi una pentru distrugere şi violare de domiciliu

Poliţiştii au intervenit în două cazuri de lovire şi într-unul de violare de domiciliu, distrugere şi lovire.

Poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit în localitatea Hrip.  Vasile R., l-a lovit pe Nicolae P. cu un ciocan în zona capului, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale, după ce cel de –al doilea l-ar fi lovit cu palmele pe primul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare , unde medicii au stabilit că leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Pe păşunea de la marginea satului Ady Endre a avut loc o altercaţie la care au intervenit poliţiştii Secţiei 7 Carei. În tânăr de 25 de ani i-a aplicat mai multe

lovituri cu pumnul în zona feţei şi pe corp unui tânăr de 18 ani , provocându-i leziuni.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde a rămas sub supraveghere medicală. Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale intervenite între cei 2 .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

O femeie din Turulung a solicitat intervenţia poliţiştilor la domiciliul său . Ajunşi la faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului excesiv de alcool un bărbat de 37 de ani , a pătruns în locuinţa femeii , având asupra sa o coasă şi după ce a  spart uşa de acces în locuinţă , le-a provocat soţului şi cumnatului acesteia răni superficiale prin tăiere. Cele 2 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.