PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ileana Blidar, candidatul PDL în colegiul 2

Conducerea PDL Satu Mare a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, candidatul partidului pentru alegerile deputatului din Colegiul 2, în persoana preşedintei Organizaţiei Judeţene de Femei, Ileana Blidar.

Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, consideră că Ileana Blidar este cel mai bun candidat dintre cei anunţaţi, este un membru fidel partidului, nu trădător ca şi alţii.

Colegiul 2 a fost eliberat în mod forţat de către fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care, în mod lamentabil şi-a încheiat mandatul, şi s-a dus să se ascundă în Parlamentul European. El ne pune acum la o nouă cheltuială. Ileana Blidar este cel mai bun candidat dintre cei anunţaţi până azi. Este un bun profesionist, un om de echipă, membru fidel şi care vrea să câştige ca împreună cu Andreea Paul să facă echipă bună şi să lucreze în folosul sătmărenilor”, a declarat, Petre Mureşan.

El a făcut un apel electoratului român „să nu-şi disipeze votul pe tot felul de candidaţi”, altfel judeţul Satu Mare riscă să fie reprezentat de patru parlamentari UDMR. Mureşan a ţinut să precizeze că nu are nimic cu comunitatea maghiară, însă doar consideră că trebuie reprezentată după procentul populaţiei.

Ileana Blidar este un om care nu şi-a trădat familia politică, cum au făcut alţii. Cei care şi-au trădat partidul sunt dispuşi să-şi trădeze judeţul şi chiar ţara”, a mai punctat Mureşan.

Candidata desemnată, Ileana Blidar, este de profesie jurist şi de 24 de ani lucrează în bancă, acum fiind directoarea unei sucursale din Carpaţi 2, chiar în Colegiul 2.

Ileana Blidar a explicat că a avut foarte multe activităţi în partid, nu a făcut un salt uriaş în vârful piramidei.

Oamenii îşi doresc altfel de politică, altfel de limbaj, nu mai vor vulgarităţi. Eu sunt un om al faptelor. Este vremea schimbării, sătmărenii au şansa de a vota a doua femeie din Satu Mare, iar deputatul Andreea Paul va fi alături de mine în campanie. Eu sunt un om al faptelor, nu vreau să atac pe nimeni dar predecesorii mei au făcut foarte puțin“, a afirmat Ileana Blidar.

Totodată, Petre Mureşan, a mai subliniat faptul că PDL merge de data aceasta „pe mâna femeilor” deoarece „bărbaţii nu prea au făcut nimic”.

El a mai subliniat faptul că din parlamentarii USL a mai rămas doar Octavian Petric care „doarme în Parlament, nu face nimic”.

Tot în cadrul conferinţei, liderul PDL Satu Mare l-a mai prezentat pe preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma, candidat pe lista partidului pentru europarlamentare.

Adrian Cozma s-a declarat onorat să facă parte din echipa PDL.

Sunt convins că în judeţul Satu Mare PSD şi PNL  nu mai poate să convingă pe nimeni, PDL va avea un rezultat mai bun decât PNL. USL a obţinut trei mandate, doi dintre ei au dezertat, Valer Marian nici nu ştim când a fost ultima dată în Satu Mare, e bine că nu vine, Ovidiu Silaghi şi-a abandonat alegătorii. Oamenii să reflecte cu responsabilitate”, a spus Cozma.

Liderul tineretului democrat consideră că oamenii nu mai trebuie să se lase cumpăraţi, afirmând că în Satu Mare de doi ani se tot vorbeşte despre viitoare şantiere care vor fi finalizate în 2020. „Poveşti”, a conchis avocatul.