PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ionuţ Antonio Bujor, preşedinte al Consiliului de Administraţie Apaserv

Ionuţ Antonio Bujor, în vârstă de 29 de ani, a fost votat astăzi, de către Consiliul Local Satu Mare, în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Apaserv, în urma demisiei fostului preşedinte Ioan Vidreanu.

Doar doi consilieri s-au abţinut la vot, unul dintre aceştia fiind Butka Gergo, acesta considerând că ar fi nevoie de o persoană cu mai multă experienţă în domeniul financiar, cu atât mai mult cu cât Apaserv derulează un proiect european de peste 100 de milioane de euro. În stilul caracteristic, intervenţia consilierului nu a fost lipsită de substraturi, spunându-i primarului că probabil în cultura japoneză o persoană atât de tânără, de doar 29 de ani, nu ar fi numită într-o funcţie cu responsabilitate atât de mare.

Primarul Dorel Coica i-a răspuns acestuia că are încredere în Ionuţ Antonio Bujor, că are deja experienţă suficientă, îl susţine în noua sa funcţie, amintind că promovează tinerii, lucru pe care ar trebui să-l facă şi UDMR-ul. În sprijinul lui Ionuţ Antonio Bujor au sărit şi ceilalţi colegi din PSD, precizând că mulţi oameni mai în vârstă nu au o asemenea experienţă.

Ionuţ Antonio Bujor a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al Apaserv. El este de profesie jurist, în momentul de faţă este masterand şi a mai lucrat la o firmă de asigurări.