PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Laura Bota, hotărâtă să câştige alegerile. Lăzăroiu: PMP Satu Mare, între primele din ţară

Unul dintre fondatorii Partidului Mişcarea Populară, Sebastian Lăzăroiu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la Satu Mare alături de preşedintele filialei judeţene a partidului, Laura Bota şi prim-vicepreşedintele Nicolae Ciorbă.

“Urmăresc fiecare organizaţie din ţară. Cred că organizaţia din Satu Mare s-a mişcat cel mai bine, sau este între primele trei-patru organizaţii care s-au mişcat foarte bine, din momentul în care noi am venit prima oară aici. Este remarcabil, există organizaţii constituite în toate localităţile din judeţ, număr mare de membri, s-a şi văzut numărul de semnături strâns pentru alegerile europarlamentare. Aici se vede performanţa unei organizaţii. Avem indicatori care ne spun că vorbim de o organizaţie puternică, am un sentiment că Satu Mare va fi între primele cinci organizaţii ca procent”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.

El şi-a arătat susţinerea pentru preşedintele PMP Satu Mare, Laura Bota, candidat pentru un post de deputat în Colegiul 2, făcând un apel sătmărenilor să nu voteze persoane care au probleme cu justiţia, făcând referire la contracandidatul ei, Ovidiu Silaghi, acuzat de DNA că ar fi luat mită.

Candidata Laura Bota a afirmat că este pregătită pentru bătălia electorală, fiind conştientă că urmează o campanie foarte grea, poate chiar murdară.

“Ştiu că mă aşteaptă o bătălie grea, o competiţie dură, o bătălie pe care o primesc cu mare bucurie. Nu este un lucru care mă sperie, competiţia în sine mă va face să fiu mult mai hotărâtă în proiectele mele, miza acestei competiţii este aceea de a reda oamenilor încrederea în parlamentarii români. PMP este primul partid din judeţul Satu Mare care a avut curajul de a-şi asuma o candidatură publică pentru Colegiul 2. Până acum celelalte partide nu şi-au desemnat candidaţii. Suntem pregătiţi pentru această competiţie. Am reuşit într-un timp scurt să formăm acest partid, am reuşit să avem organizaţii în toate localităţile din judeţ, să avem reprezentanţi peste tot, în toate secţiile de votare”, a afirmat Laura Bota.

Aceasta s-a arătat hotărâtă să câştige mandatul, afirmând că nu va fi o marionetă a premierului Ponta.

“Suntem conştienţi că nu va fi o competiţie uşoară, probabil va fi grea şi urâtă, dar PMP îşi va urma proiectul pe care şi l-a propus, de a obţine un scor din două cifre pentru europarlamentare şi de a da primul deputat ales al PMP”, a spus Laura Bota.