PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Zece familii au primit pachete din partea Partidului Mișcarea Populară

Organizația Județeană de Femei a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare în preajma Sărbătorilor Pascale a pregătit o acțiune în scop caritabil, desfășurată astăzi la sediul partidului.

Prin această acțiunea intitulată ”Masă îmbelșugată pentru fiecare” zece familii nevoiașe din Satu Mare au primit pachete cu produse alimentare și dulciuri pentru copii.

”Am dorit prin această acțiune, pe care noi am intitulat-o ”Masă îmbelșugată pentru fiecare”, să aducem puțină liniște și bucurie în sufletele oamenilor care chiar au nevoie de un ajutor”, a declarat preşedintele Organizaţiei Județene de Femei a PMP, Simona Dărăban.

Aceste zece familii sunt în atenția partidului de anul trecut, mai exact din luna septembrie, moment în care organizația PMP a ajutat copiii acestor familii să înceapă anul școlar, cumpărându-le haine și rechizite școlare.

”Noi nu ne ținem doar de promisiuni ci și de fapte, aceleași familii cu care am început prima acțiune de caritate în 15 septembrie anul trecut, cu aceleași familii vom merge mai departe în toate evenimentele noastre caritabile” a declarat președintele PMP, Laura Bota.