PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma către Laura Bota: Ciocu’ mic!

Președintele Organizației Județene de Tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, campania electorală dusă de partidele ”traseiste” înscrise în cursa electorală, care au creat reticență în rândul sătmărenilor de a participa la vot.

Ținta acestuia a fost Partidul Mișcarea Populară, considerând că membrii acestui partid au dus campanie în minciună, prin declarațiile repetate ale președintelui PMP Satu Mare, Laura Bota, cu privire la numărul membrilor de partid, arătând că aceasta a obținut mai puține voturi.

Aceste partide, nu știu cum să le numesc, traseiste. Aici mă refer la partidul mișcător, Partidul Mișcarea Populară, care a obținut 1070 de voturi. Vă rog să faceți un exercițiu de memorie în care acum vreo două-trei săptămâni, distinsa doamnă de pe locul 6, ne spunea câte mii de membri are. A luat vreo 1500 de la PDL, vreo 1.000 de la PP-DD, a luat toată organizația de tineret de la PDL, PNȚCD-ul l-a desființat la Satu Mare, l-au luat tot ei. Acum sunt două variante. Ori a mințit, așa cum am spus tot timpul și se dovedește, ori acei membri nu au votat-o. Nu vreau nici să critic, însă trebuie să spunem că e momentul să facem o altfel de politică, e momentul ca unii oameni care vin în fața cetățenilor și mint, așa cum s-a demonstrat după aceste alegeri cu reprezentanta acestui partid care ne-a ținut în minciună o lună de zile, să nu mai existe. Cetățenii au trimis-o la plimbare, pe locul 6. Nu-mi rămâne altceva decât să spun: Ciocu’ mic”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma vrea ca în viitor toți candidații și președinții de partide să fie mai respectuoși atât față de cetățeni cât și față de competitori.

Sigur că mai sunt și alți băieți cu ciocolată, cu lapte, pe care i-am așteptat cu mare drag într-o dezbatere, să-i vedem, să ne zică cum e cu ciocolata. Și ei ar trebui să aibă în vedere aceste rezultate și sper ca pe viitor, toți factorii implicați, în mod special candidații și conducătorii de partide, să fie mai respectuoși față de cetățeni și față de competiție”, a spus Adrian Cozma.

Președintele organizației de tineret a PDL Satu Mare speră ca prin noua conducere de la PNL Satu Mare să fie reprezentați oamenii de dreapta și speră într-o alianță cu aceștia pe proiecte de dreapta în favorul cetățenilor.

Ceea ce se întâmplă în PNL ne confirmă ceea ce am tot spus. Această dependență de PSD demonstrează efectiv că liberalii nu au fost reprezentanți în Satu Mare, cel puțin în ultimii trei ani, absolut deloc”, a mai afirmat Adrian Cozma.