PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Campanie inedită. Sătul de politică amară, Mihai Huzău le oferă sătmărenilor… ciocolată cu lapte

Sătmăreanul Mihai Huzău, candidat al Forţei Civice la europarlamentare şi-a început o campanie ieşită din comun. Sloganul său fiind “Satul de politică amară? Alege ceva dulce!”, Mihai Huzău le oferă sătmărenilor un pliant cu o ciocolată pentru a le îndulci viața.

Pe de o parte îmi exprim indignarea pentru modul în care se face politică în România, lucru care îmi lasă un gust amar, sentiment împărtăşit de mulţi tineri şi nu  numai. Din această cauză mesajul meu electoral începe cu sintagma: M-am săturat de politică amară! M-am săturat să asist la certurile politicienilor, de cele mai multe ori cauzate de probleme total neinteresante pentru cetăţeni. M-am săturat să văd doar răzbunări personale. M-am săturat să văd o lipsă totală de interes a politicienilor în ceea ce priveşte electoratul după ce îşi obţin funcţiile vizate.

Consider că astfel avem două alternative: alegem ceva dulce, sugerez simbolic consumul unei ciocolate cu lapte care deşi nu schimbă nimic în politica românească o să ne lase măcar un gust plăcut, sau… schimbarea clasei politice cu una tânără, fără interese meschine şi necompromisă politic“, a declarat prim-vicepreședintele Organizaţiei Naţionale de Tineret, Mihai Huzău, astăzi, într-o conferință de presă.

Candidatul FC a mai afirmat că proiectul său politic cuprinde crearea unui mediu sănătos pentru tineri, asemenea ţărilor dezvoltate din UE, acordarea de credite din partea statului pentru finanţarea studiilor superioare, susţinerea sportului în şcoli şi acordarea de burse sportive.