PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Conducerea PNȚCD a trecut la PMP Satu Mare

Președinta Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, Laura Bota, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că partidul pe care îl conduce are 100 de noi membri, printre aceştia fiind conducerea filialei judeţene a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) Satu Mare.

”În această săptămână ni s-au alăturat partidului sute de membri noi, care au dorit să fie alături de noi în această campanie electorală și să ne susțină în aceste alegeri. Noutatea pentru toate partidele politice este că PNȚCD prin reprezentantul președinte al organizației municipale, domnul Sarkozy a luat decizia de a se alătura PMP- ului cu aproape toți membri pe care îi are în Satu Mare”, a declarat Laura Bota.

Începând cu data de 15.05.2014, conducerea PNCȚD s-a alăturat partidului de dreapta PMP. Președintele PNCȚD, Gheorghe Sarkozy a afirmat că a ales să se alăture PMP- ului deoarece este partidul care face o opoziție reală și ostilă față de actuala conducere și că marile certuri de la nivelul înalt al PNCȚD au făcut ca de la 305 membri cotizanți să se ajungă la circa 100.

Nu am să vorbesc despre toate motivele care ne-au determinat să ne aliniem Partidului Mișcarea Populară. PNȚCD a avut cele mai mari valori care au fost vreodată. Statutul nostru în doctrină era morală creștină, dreptate, socială și democrație. Aceste principii au fost confiscate din partidul nostru în ultimul timp de mulți aventuriști, oameni care nu pot să ducă principiile lui Coposu mai departe. Slaba ofertă politică a partidului nostru, traseismul și marile certuri de la nivelul înalt al partidului au făcut ca de la 305 membri cotizanți care i-am avut să ajungem la circa 100 de membri cotizanți. Având în vedere că doctrina și statutul Partidului Mișcarea Populară este asemănătoare, fiind un partid de dreapta cu o opoziție ostilă față de actuala conducere, sperăm să ne regăsim valorile de centru dreapta”, a declarat Gheorghe Sarkozy.

Totodată, candidata pentru Colegiul 2, Laura Bota, a mai precizat, cu referire la alegerile care urmează că au început deja fraudele electorale și că trebuie să se pedepsească așa cum trebuie.

”Avertizez că în cazul în care președinții de secții, reprezentanții partidelor în secții, cetățenii cu drept de vot, politicienii vor face ilegalități, PMP va sesiza de urgență autoritățile pentru a trage la răspundere pe cei implicați”, a declarat Laura Bota.

Aceasta transmite cetățenilor sătmăreni mesajul: Nu riscați libertatea dumneavoastră pentru puterea altora. Votați legal!