PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dr. Cosmin Rațiu mulțumește sătmărenilor care au votat PDL

Consilierul local PDL Dr.Cosmin Ratiu multumeste personal tuturor cetatenilor de pe raza municipiului Satu Mare cat si din intreg judetul pentru voturile acordate atat la alegerile pentru functia de deputat pe colegiul 2 cat si alegerile europarlamentare acordate Partidului Democrat Liberal.

“Sper si cred in renasterea municipiului Satu Mare in urmatoarea perioada,iar eu personal prin activitatea mea fac tot posibilul sa dau un plus valoare Consiliului Local,prin initierea unor proiecte benefice municipiului.

Satmarenii sa fie increzatori ca au in fata lor o echipa de politicieni tineri care vor fi alaturi de ei, deruland proiecte pentru refacerea a patru cabinete medicale dentare scolare, echipa noastra a promovat toate proiectele locale care au fost in beneficiul urbei.

Eu personal am semnalat si sprijinit toti cetatenii din municipiu care mi-au adus la cunostinta diferite probleme administrative urmarind solutionarea pozitiva a acestora.

In urmatoarea perioada de timp doresc implementarea unui centru medicalo-recreativ in fosta cantina Unio unde pensionarii sa beneficieze de un centru medical complex in incinta caruia sa fie amenajate cabinete medicale in regim de ambulatoriu cu titlul de gratuit.Doresc amenajarea unui centru de recuperare si divertisment pentru pensionarii municipiului”, a declarat Cosmin Ratiu.

In continuare doctorul Cosmin Ratiu a subliniat buna colaborare cu colegii lui tineri de la celelelalte formatiuni politice, ei remarcandu-se prin interpelari pertinente aduse executivului.