PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A furat bunuri de 10.000 lei dintr-o casă

La sfârşitul lunii martie din locuinţa unui localnic din Batarci au fost sustrase bunuri în valoarea de peste 10000 lei.

      Poliţiştii Secţiei de Poliţie Gherţa Mică au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea persoanelor responsabile pentru furtul bunurilor. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că,  un tânăr de 24 de an din aceiaşi localitate, a pătruns în locuinţa părţii vătămate prin spargerea unui geam , de unde a sustras mai multe bunuri cum ar fi: bunuri electrocasnice şi electrice, motocositoare, maşini de găurit, motofierăstru, maşină de slefuit, valoarea prejudiciului cauzat ridicându-se la peste 10000 lei. Tânărul a fost ajutat de un amic , în vârstă de 36 de ani, să transporte bunurile  în municipiul Satu Mare, unde le-au dat unui sătmărean, faţă de care tânărul avea o datorie.

    Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate, tânărul sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, prietenul acestuia pentru complicitate la furt calificat şi întrucât aceştia i-ar fi spus sătmăreanului că bunurile sunt furate, acesta din urmă este cercetat pentru tăinuire.

   Bunuri au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Sursa: Poliţia Satu Mare