PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ileana Blidar: “Voi urmări promisiunile proaspăt vopsitului Ovidiu Silaghi”

Candidatul PDL din Colegiul 2, Ileana Blidar, asigură sătmărenii că va duce mai departe proiectele propuse în campania electorală, alături de deputatul Andreea Paul.

Totodată, aceasta va urmări intens dacă promisiunile candidatului PSD, Ovidiu Silaghi, vor fi duse la îndeplinire, considerând că totul a fost o propagandă politică.

”O să urmărim foarte atent modul în care proaspătul vopsit, PSD-istul Ovidiu Silaghi, își va duce la îndeplinire promisiunile făcute încă o dată. Adică, al treilea pod peste Someș, drumul expres și centura de ocolire a orașului. Ați auzit cu toții că a spus că își dă demisia dacă acestea nu se realizează și că nu mai candidează niciodată. Eu consider că a fost o propagandă politică așa cum știe de obicei să o facă. O să urmărim atent și o să-i ținem pe sătmăreni la curent cu promisiunile lui deșarte”, a declarat Ileana Blidar.

În conferința de presă, Ileana Blidar a mulțumit sătmărenilor care i-au acordat votul, cât și echipei de campanie de la PDL pentru susținere.

Mulțumesc sătmărenilor pentru voturile pe care mi le-au dat, iar împreună cu Andreea Paul voi duce proiectele mele mai departe. Vreau să-i asigur pe sătmăreni că se bucură de întreaga mea prețuire, și chiar dacă n-am ieșit învingătoare, numărul pe care mi l-au dat îmi dă șanse să mă gândesc pentru viitoarele alegeri”, a mai afirmat Ileana Blidar.