PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Laura Bota acuză PSD că i-au vandalizat materialele electorale

Președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, Laura Bota, a prezentat astăzi într-o conferința de presă, fotografii care arătau actul de vandalism asupra materialelor electorale ale partidului, acuzând PSD-ul că s-ar afla în spatele acţiunii. Mașina inscripționată cu imaginea Laurei Bota și sigla PMP le-a fost vandalizată iar bannerele și afișele au fost rupte și înlocuite cu cele de la PSD.

Dacă cineva are impresia ca prin aceste gesturi mârșave mă poate speria sau îndepărta din această competiție se înșeală amarnic. Metodele pesediste sunt întotdeauna aceleași, semn ca niciodată acest partid nu va știi să se comporte în mod democratic, ca să nu mai vorbim de o minimă decență și eleganță în competiția electorală”, a declarat Laura Bota.

Partidul Mișcarea Populară Satu Mare condamnă aceste gesturi și a depus plângeri la poliție și BEJ, prezentând și dovezi care i-ar incrimina pe adversarii politici de la Partidul Social Democrat, urmând ca organele abilitate să își facă datoria în acest sens.

Totodată, candidatul PMP pentu alegerile parlamentare din Colegiul 2, Laura Bota, a mai afirmat că au vizitat mai multe sate și comune unde marea masă a cetățenilor, în special din zonele Stâna și Socond  ar fi terorizați de “urgia roșie PSD”, punând presiune pe aceștia să îi voteze.

Se vede clar cât de tare se tem adversarii politici de noi. Această bătălie mă face să fiu și mai hotărâtă în proiectele mele. Miza acestei competiții este aceea de a-i reprezenta onorabil pe sătmăreni în Parlamentul României”, a spus Laura Bota.

Principala prioritate pe care și-a propus-o Laura Bota în Parlamentul României este  în domeniul sănătății, menționând faptul că suferința principală a sistemului sanitar românesc este gestionarea slabă a fondurilor, corelată cu corupția.

În această campanie electorală s-au alăturat și membrii Organizației Județene de Tineret a PMP Satu Mare, condusă de președinta Bianca Racz.

Organizația de tineret PMP o susține pe președinta Laura Bota la alegerile europarlamentare și cele parțiale, muncim împreună cu dânsa într-un număr foarte mare. Până în momentul de față am străbătut tot județul și o parte din municipiu. Mai avem mai puțin de două săptămâni din campania electorală în care vom munci din plin pentru a câștiga alegerile din 25 mai”, a declarat Bianca Racz.