PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mega concert Dan Diaconescu. „Dacă vom câştiga, Elodia trăieşte!” (FOTO)

Mii de sătmăreni au participat în această seară la concertul de final de campanie organizat de candidatul PPDD pentru mandatul de deputat în Colegiul 2, Dan Diaconescu.

Omul de televiziune s-a pozat răbdător cu toţi sătmărenii ce au dorit să-şi facă fotografii cu el, după care s-a urcat pe scenă. Dacă la începutul manifestării a spus că nu face promisiuni, după vreo două ore Dan Diaconescu a urcat din nou pe scenă şi le-a spus sătmărenilor câteva din planurile sale.

Dan Diaconescu a spus că dacă va câştiga acest colegiu se va muta la Satu Mare. El a promis că dacă va câştiga duminică seara va avea loc o mega petrecere în aceeaşi piaţă şi că a doua zi va redeschide OTV-ul. Candidatul PPDD a mai spus că dacă în toamnă va ajunge preşedintele României îi va graţia pe Gigi Becali şi pe Gică Popescu, întrebându-i pe sătmăreni dacă n-ar vrea ca în locul lor să fie Ponta, Dragnea şi cu Silaghi. Diaconescu a distribuit publicului şi fotografii cu Silaghi în care ar fi surprins că și-ar ridica cetățenia maghiară. Mai în glumă mai în serios, Dan Diaconescu a spus că dacă va câştiga alegerile de duminică şi va fi un vot diferenţă, acesta va fi al Elodiei, fiind dovada că avocata trăieşte.

De asemenea, realizatorul TV a  mai transmis proprietarului firmei Draxlmaier că nu i se pare corect ca angajaţii din România să primească salarii de 150-200 de euro, în vreme ce fabrica livrează produse în Europa, valoarea contractelor fiind pe măsură. Diaconescu consideră că atâta vreme cât angajaţii Draxlmaier lucrează pentru Germania ar trebui să aibă salarii ca în Germania.

Timp de mai multe ore au concertat Gaşca de acasă, Andreea Bănică, Alex Velea şi Bere Gratis.