PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O nouă serie de vârstnici și sportivi, premiată la Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a premiat astăzi în sala Consiliului Local 13 cupluri cu ocazia împlinirii celor ”50 de ani de căsătorie” și 29 de sportivi, pentru rezultatele excelente obținute la competițiile sportive.

De data acesta i-a avut invitați pe europarlamentarul Corina Crețu, prima pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare și candidatul pentru postul de deputat în Colegiul 2, Ovidiu Silaghi. Aceștia, împreună, au acordat diplomele de merit și premiile în bani atât vârstnicilor cât și sportivilor.

”Mă bucur că Primăria și primarul orașului Satu Mare reușește să cinstească oamenii care au conviețuit atâta timp în solidaritate și respect. Eu cred că fără încredere și respect reciproc nicio căsnicie nu ar putea să dureze atât de mult. Vă felicit pentru tot cea ce faceți și sunt convinsă că în spatele fiecăruia dintre dumneavoastră stă o poveste de dragoste, multă muncă, eforturi, sacrificii și toleranță. Sunt aici, la Satu Mare, pentru a explica mai mult despre ce înseamnă Parlamentul European și alegerile din 25 mai. Îmi face plăcere, cu acest prilej, să fiu alături de dumneavoastră și mai ales de domnul primar”, a declarat Corina Crețu.

Au fost premiați sportivii de la mai multe ramuri sportive: atletism, şah, volei și judo.

Premiile acordate constă în bani, suma fiind în valoare de 500 de lei.