PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

TSD Satu Mare a igienizat Parcul din Curtuiuș

Tinerii social democrati din municipiul Satu Mare in colaborare cu organizatia locala PSD nr. 17, au igienizat Parcul din Curtuius.

Ieri  dupa amiaza, un grup numeros de tineri social democrati din municipiu au fost prezenti in parcul din cartierul Curtuius reusind sa acorde importanta majora spatiului verde care este folosit si ca loc de joaca pentru copiii din zona.

Tinerii au cosit iarba, au tuns pomii, i-au vopsit cu var si au adunat resturile vegetale din imprejurimi, reusind astfel sa creeze un spatiu de joaca igienizat, pentru cei mici.

 Daca in toamna anului trecut au fost plantati pomii, iata ca TSD a dat dovada ca parcul din Curtuius merita sa capete contur.

“Ma bucur ca aceasta groapa plina de mizerii din trecut, arata azi foarte bine. Noi TSD anul trecut am plantat aici copaciii si am promis ca ii vom intretine. Iata ca azi impreuna cu tinerii din organizatia PSD suntem aici si  ne face treaba promisa. Ne bucuram sa vedem copiii ca se joaca pe spatiul verde” a declarat Ionut Bujor, Presedinte TSD Satu Mare.

Presedintele organizatiei locale nr.17 a PSD Satu Mare, consilierul local Octavian Ardelean, a fost alaturi de tineri  la aceasta actiune. “La anul urmeaza sa stam la umbra teilor supraveghand nepotii care se joaca pe leaganele ce urmeaza a fi amplasate.Totodata se va amenaja si un teren de fotbal in acest parc, se vor monta si bancute si va fi frumos”a completat consilierul local Octavian Ardelean.

Sursa: Biroul de presa a PSD