PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Victor Ponta, în vizită la Draxlmaier Satu Mare (Galerie FOTO)

Primul ministru al României, Victor Ponta, însoţit de oficialităţile judeţene, a vizitat astăzi fabrica Draxlmaier Satu Mare, acesta având doar cuvinte de apreciere la adresa firmei care are aproape 7.000 de angajaţi în Satu Mare.

Conducerea companiei din România, dar şi a fabricii din Satu Mare, au făcut o scurtă prezentare a istoricului şi activităţii firmei. Astfel, Draxlmaier are în România cel mai mare număr de angajaţi, iar în fabrica din Satu Mare cei mai mulţi muncitor. Din cei 14.000 de angajaţi Draxlmaier din România, aproape 7.000 sunt în Satu Mare, restul fiind în fabricile din Piteşti, Hunedoara, Timişoara şi Braşov. În Satu Mare Draxlmaier este de 15 ani, anul trecut efectuând o investiţie de 25 milioane euro. În 2013 compania a angajat 2.000 de persoane iar pentru acest an şi-a mai propus crearea a 600 de noi locuri de muncă.

Orice companie care creează un loc de muncă merită mulţumirile Guvernului. În cazul de faţă trebuie să mulţumesc de vreo 14.000 de ori, şi aici la Satu Mare, de 7.000 de ori. Draxlmaier este un angajator fundamental pentru Satu Mare şi pentru nordul României, cu aproape 7.000 de locuri de muncă. Ce este mai îmbucurător pentru mine este faptul că această dezvoltare continuă în sens pozitiv, numai anul trecut s-au angajat 2.000 de persoane, se doreşte angajarea a 600 de persoane anul acesta”, a spus premierul Victor Ponta după vizitarea fabricii.