PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cupa Sătmarului – Ediția a-IV-a. Premiile obținute de dansatorii sătmăreni

        Scoala de Arte Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare, Primaria Satu Mare, Casa de Cultura a Sindicatelor si Royal Dance Club au organizat la sfarsitul saptamanii trecute in sala LPS editia a IV- a concursului national de dans sportiv Cupa Satmarului.

       A fost cu siguranta una din cele mai reusite concursuri nationale de dans sportiv organizate in acest an in Romania fiind prezenti cei doi vicepresedinti ai Federatiei Romane de Dans Sportiv Cristian Parnescu si Costin Mihaiu si patru membri ai Biroului Federal  printre care si cunoscutul Mihai Petre, presedintele Comisiei Mass Media a Federatiei Romane de Dans Sportiv .

       Sala LPS a fost imbracata din nou de directorul de concurs Otto Varga in tinuta de gala impresionand  atat sportivii cat si invitatii.

      Scoala de Arte s-a implicat in organizarea evenimentului pentru a integra in circuitul national de dans si cursantii Scolii de Arte care in cadrul evenimentului danseaza alaturi de sportivi de performanta.

      La a IV- a editie a concursului national au participat peste 350 de perechi de la cele mai puternice centre de dans sportiv din tara (Oradea, Cluj, Timisoara, Baia Mare, Sighet, Arad, Bistrita), din partea carora s-au inscris concurenti pentru concursurile de la categoriile neoficial si precompetitional iar din partea Scolii de Arte din Satu Mare au concurat 20 de perechi.

      De remarcat ca la deschiderea oficiala si la premierea dansatorilor de sambata seara au participat oficialitati ale judetului printre care presedintele Consiliului Judetean, Adrian Stef, viceprimarii Roca Radu si Papici Marcela si directorul Scolii de Arte, Mircea Deac.

      Perechile de la Royal Dance Club si Scoala de Arte  au obtinut urmatoarele rezultate la diferitele categorii de varsta si clasa:

 

      Organizatorii vor sa multumeasca oficialitatilor, sponsorilor  si mai ales parintilor care au contribuit la organizarea acestui concurs cu mentiunea ca meritele apartin sportivilor si antrenorilor: Ignat Ovidiu, Otto Varga, Cordea Cristian si Marius Iepure.