PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: PSD colaborează doar cu PNL – aripa Ştef

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat astăzi că PSD colaborează doar cu PNL aripa Ştef, făcând referire la faptul că liberalii au o nouă conducere la nivel de judeţ.

Am văzut că apare o nouă conducere la PNL, colaborare cu PDL. Eu, în calitate de preşedinte al organizaţiei PSD Satu Mare, am coaliţie la nivel de judeţ cu UDMR şi cu PNL aripa Ştef. În afară de Adi Ştef nu discut cu nimeni de la PNL, n-am nicio treabă, pentru mine colegul şi colaboratorul meu Adi Ştef reprezintă PNL la nivelul judeţului Satu Mare. Altă conducere pe mine nu mă interesează. În momentul când este altă conducere, fiţi siguri că noi nu avem treabă. Noi colaborăm cu PP-DD-ul, UDMR-ul şi aripa Ştef“, a declarat Mircea Govor, într-o conferinţă de presă.

Cu privire la schimbarea viceprimarului PNL Marcela Papici, Govor a afirmat că atâta timp cât va face parte din aripa Ştef nu va fi înlocuită.

De asemenea, el consideră că trebuie schimbaţi toţi directorii de instituţii deconcentrate care nu fac politica guvernului Ponta, aici fiind incluşi şi directorii PNL.

Trebuie să ştim un lucru. Toţi directorii trebuie să facă politica guvernului Ponta care conduce România şi e normal ca şefii de instituţii să facă politica guvernului în teritoriu. Susţin, am şi propus să se facă curăţenie, vor fi într-adevăr oameni care vor face politica guvernului Ponta. Vor fi schimbaţi toţi cei care va hotărî guvernul. Nu numai susţin, am şi cerut acest lucru”, a mai spus Govor.