PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor ripostează! Vrea să schimbe patru viceprimari PDL

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunțat astăzi că a făcut unele calcule și poate schimba patru viceprimari PDL din județ, în urma anunțului făcut de președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, cu privire la schimbarea unor viceprimari PSD.

M-am uitat pe listele cu viceprimarii şi mi-au dat o idee. Dacă tot îi interesează viceprimarii, o să-i schimb eu. Am deja făcute nişte calcule unde într-adevăr pot să-i schimb. Am crezut că la Satu Mare se respectă votul cetăţenilor din 2012. Noi n-am umblat să-i căutăm ce viceprimari au, puteam să-i schimbăm, n-a fost interesul nostru, n-am umblat după asemenea lucruri. Iată că acum ei s-au trezit că vor să schimbe, atunci să nu aibă surprize, o să mă ocup eu de subiectul ăsta, până la alegerile prezidenţiale o să fac curăţenie“, a declarat Govor.

Liderul PSD le-a mai dat o temă de gândire democrat liberalilor, şi anume câţi primari au în realitate, sugerându-le să aigă grijă de aceştia.

Din câte văd eu PDL are scriptic nouă primari la nivelul judeţului. Eu i-aş întreba de câţi mai au ştire că fac parte din formaţiunea lor politică? Din câte eu ştiu, nu prea mai au. Dar până să-şi aleagă alţi viceprimari eu zic să-şi grijească de primari“, a spus Govor.

În cadrul conferinței, președintele PSD a mai cerut public ministrului Sănătății să efectueze un control la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare cu privire la acuzațiile aduse de Valer Marian, potrivit cărora Govor, alături de familia sa, ar fi beneficiat de decontări în valoare de 500.000 de euro pentru tratamente la o clinică de specialitate din Austria. Govor cere ca rezultatul să fie făcut public, susținând că acuzațiile nu sunt reale și a mai solicitat ministrului Sănătății să-i facă „senatorului nimănui” un control medical care să stabilească dacă are sau nu discernământ. Potrivit acestuia, nici el, nici fratele său şi nici mama sa nu au beneficiat de decontări de la CJAS.

El a dat asigurări va plăti pentru toate demersurile sale.

Liderul PSD a mai cerut demisia unui funcţionar public care se implică în acţiunile politice ale Forţei Civice, fără însă a-i spune numele, afirmând că “ştie el despre cine e vorba”.