PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ovidiu Silaghi a primit certificatul de deputat de la BEJ

Candidatului PSD, Ovidiu Silaghi, câștigător al alegerilor parlamentare parțiale, i s-a înmânat astăzi, în prezența oficialităților județene, certificatul doveditor al alegerii în funcția de deputat în Colegiul 2. Certificatul de deputat a fost oferit de către președintele Biroului Electoral Județean, judecătorul Gelu Coman.

Deputatul Ovidiu Silaghi a ținut să mulțumească tuturor care l-au votat și care l-au ajutat, pomenind totodată de promisiunea pe care a făcut-o în campania electorală, afirmând că al treilea pod și șoseaua de centură se va face la Satu Mare.

Aș dori să mulțumesc tuturor care ne-au votat, tuturor celor care au mai avut încredere în candidatura mea și în special tuturor care m-au ajutat. Aici fac referire la domnul președinte Mircea Govor, primarul Dorel Coica și președintelui Consiliului Județean Adrian Ștef și la mulți, mulți alții.

Cei care au fost alături de noi au fost mai mulți decât cei care strigau după noi. Aș încheia, prin a mai face încă odată promisiunea pe care am mai făcut-o când am intrat în campania electorală și anume că, al treilea pod și șoseaua de centură se vor face la Satu Mare și pun pe masă acest mandat și mă angajez că se va face acest lucru”, a declarat Ovidiu Silaghi.