PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Zilele Oraşului Satu Mare 2014 – Loredana a făcut un spectacol de zile mari (Galerie FOTO)

Zilele Oraşului Satu Mare 2014 au continuat sâmbătă în centrul municipiului cu o serie de spectacole şi evenimente, de departe cel mai deosebit fiind cel al Loredanei Groza alături de trupa sa.

Imediat după terminarea concursului de Miss Zilele Oraşului Satu Mare pe scena din Piaţa 25 Octombrie a urcat trupa maghiară Ladanybene 27, după care îndrăgita trupă Vunk a făcut un show cu lasere. Sătmărenii au dat dovadă că sunt fani ai acestei trupe cântând alături de membrii trupei toate piesele. De altfel, solistul Cornel Ilie a ţinut să mulţumească sătmărenilor care îi creează un fan club.

Punctul culminant al serii l-a reprezentat concertul Loredanei Groza, care nu a mai fost la Satu Mare de peste 20 de ani. Loredana a dovedit că este o artistă adevărată pregătind un impecabil spectacol de muzică, dans şi magie. În vreme ce Loredana cânta hiturile care au consacrat-o, magicianul Antonio a efectuat mai multe numere, scoţând din mânecă porumbei albi pe care i-a dat interpretei. Sătmărenii au răsplătit-o strigându-i numele şi chemând-o înapoi pe scenă. Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a revenit pe scenă alături de Loredana pentru a cânta împreună piesa “Nu ştiu cine eşti”, foarte bine primită de public.

Loredana a mulţumit primarului Dorel Coica pentru că a avut ocazia să cânte la Satu Mare, aceasta dând şi startul focului de artificii cu ocazia Zilelor Oraşului Satu Mare.