PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Conducerea PNL Satu Mare a dizolvat 41 de birouri din judeţ

Conducerea interimară a PNL Satu Mare a dizolvat conducerile filialelor PNL din 41 de localităţi, ca urmare a scorului slab de la alegerile europarlamentare, urmând să propună conduceri interimare.

Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, a declarat astăzi că au fost analizate rezultatele tuturor organizaţiilor din judeţ şi s-a luat decizia să fie demise conducerile la organizaţiile care au obţinut sub media partidului la nivel de judeţ.  

Au fost dizolvate birourile politice a 41 de organizaţii, nu organizaţiile în întregime, care au rezultate la alegeri între 0,6% şi 6,3%, media partidului pe judeţ. Între aceste organizaţii se află şi organizaţia municipală a PNL Satu Mare care a obţinut 4%. Organizaţiile vor fi restructurate pentru a fi puse pe un drum nou. Nu este adevărat zvonul că au fost desfiinţate pentru că au vrut să treacă la Tăriceanu”, a spus Romeo Nicoară.

Potrivit analizelor făcute, în judeţ mai sunt 12 organizaţii care au un scor satisfăcător, între 6,3% şi 12% şi alte 11 organizaţii cu scor bun sau foarte bun.

Avem organizaţii cu scoruri de 15, 19, 24 sau 49%, cum este Cămărzana, unde sunt liberali care nu s-au lăsaţi intimidaţi. Restul organizaţiilor au fost date peste cap de evenimentele provocate de Silaghi – Tăriceanu“, a precizat președintele PNL Satu Mare.