PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fetiță mușcată de piton la circul Bellucci Satu Mare. UPDATE VIDEO

Fetiță mușcată de piton

Fetiță mușcată de piton. O filmare cu momentul în care fetița de 12 ani a fost mușcată de un piton molurus în timpul unui spectacol al circului Bellucci la Satu Mare a fost postată pe YouTube de către un spectator.

În filmuleț se vede clar faptul că fetița nu s-a apropiat de piton în timpul numărului artistic, cum susțineau reprezentanții circului, ci dresorul care a coborât de pe scenă cu șarpele în brațe, s-a apropiat foarte tare de public. Câțiva copii au atins șarpele, cu toate că la microfon s-a anunțat faptul că sunt reptile foarte periculoase, iar în momentul în care dresorul cu șarpele ajunge în dreptul fetiței, acesta o mușcă de braț, într-o fracțiune de secundă, fără ca ea să îl atingă. Deși a văzut ce s-a întâmplat, dresorul și-a continuat numărul, fără să îi dea importanță.

Speriată, bunica fetiței o strânge în brațe iar spectatorii reacționează, moment în care își face prezența târzie și dresorul. Fetiţa a început să plângă, după care a fost transportată la spital.

Deși reprezentanții circului, în apărarea lor, au susținut că fetița a fost devină, din filmare reiese faptul că nu a fost vina ei.

Patronul circului Bellucci, Sony Medini, a spus după incident că a fost doar o sperietură și că de fapt nu a fost nimic.

”Sperietura poate să fie mare dar de fapt nu este nimic. Pe fetiță am dus-o eu personal la spital, am luat toate măsurile care erau de luat, șarpele nu este veninos, dacă era veninos nu îl duceam  în public și nu făceam spectacol cu el”, a spus patronul Circului Bellucci.

 Momentul muşcăturii se vede în minutul 2 al filmării.