PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Luptătorii sătmăreni de la Kyo Gym, fruntași în gala Full Fight k1 (FOTO)

Luptătorii de la Kyo Gym au dominat astăzi gala Full Fight K1. Sătmărenii Alin Nemțiu, Marius Munteanu, Ioan Bara, Alice Ardelean și Anghel Cardoş au dat dovadă de buni luptători câștigând meciurile. 

În prezența numerosului public sătmărean s-au desfășurat meciuri spectaculoase în care au luptat atât spotivi sătmăreni cât și sportivi din Ungaria, Zalău, București, Giurgiu și Sibiu.

Primii sportivi care au intrat în ring au fost sătmăreanul Alin Nemțiu de la Kyo Gym și Edward Meszaros din Budapesta. După cele trei runde de luptă, sătmăreanul reușește să câștige meciul, acumulând cele mai multe puncte. La categoria 65 de kg- K1, sportivul Ovidiu Şimon a fost declarat câștigător după ce l-a trimis la podea pe zălăuanul Andrei Perneş, acesta suferind o entorsă. De asemenea, Bartos Istvan la categoria 73 kg – thai box a câștigat, avându-l ca adversar pe Cătălin Breban.

Sătmăreanca Alice Ardelean, la categoria 60 de Kg- K1, a luptat cu Daniela Panait, reușind să câștige meciul învingându-și adversara care a abandonat.

Bătălia adevărată a avut loc între sătmăreanul Marius Munteanu și maghiarului Ferencz Hosszu, care după cele trei runde jucate, au  intrat în extra rundă, fiind la egalitate. Contând doar ultima rundă sătmăreanul reușește să câștige printr-o lovitură, doborându-și adversarul.

După o scurtă pauză a urmat categoria 91 kg- MMA, intrând în ring sătmăreanul Ioan Bara și sibianul Izidor Bunea. Nu a durat mult meciul, astfel că în prima rundă sibianul câștigă meciul prin knockout, sătmăreanul suferind o fractură nazală. La categoria 85 kg- k1, au luptat Dorin Stan din Cluj și Mirel Iacob din Giurgiu, câștigător a fost clujeanul care și-a învins adversarul, acumulând cele mai multe puncte.

 Sătmăreanul Anghel Cardoș, susținut pe toată durata meciului de galeria publicului sătmărean, a câștigat bătălia prin knockout în extra rundă, după un meci echilibrat cu Bogdan Stanciu la categoria 75 kg- K 1.

Ultimul meci jucat a fost între Barnabas Szucs și Alexandru Popescu din București la categoria 74 kg- thai box. Câștigătorul a fost desemnat Barnabas după ce adversarul său a fost descalificat pentru o lovitură de picior, fiind o procedură interzisă.

Evenimentul organizat de clubul Kyo Gym în colaborare cu numeroşi sponsori a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.