PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ștefan Bănică Jr. a plâns în fața unui puști de la casa de copii din Satu Mare!

Stefan Banica este unul dintre cei mai duri jurati din Romania, insa in la ultima auditie a emisiunii din care face parte a fost cucerit total de un un tanar de doar 16 ani, din Satu Mare, scrie CanCan. Pustiul a reusit sa ii smulga cateva lacrimi rock-starului.

Rafaelo, un tanar de 16 ani din Satu Mare, plin de sensibilitate, a reusit sa le transmita o puternica emotie tuturor celor prezenti in sala. Nu i-a venit sa creada ca ii vede atat de aproape pe jurati si a izbucnit in lacrimi, moment in care Stefan Banica a pornit catre el pe scena si l-a imbratisat.
„Sa stii ca eu nu vin prea des pe scena, la concurenti”, i-a spus juratul X Factor lui Rafaelo, incurajandu-l sa le spuna tuturor povestea lui. Astfel, juratii au aflat ca viata nu a fost tocmai blanda cu el; fiind abandonat inca de mic, tanarul traieste la o casa de copii din Satu Mare.
Asta nu l-a impiedicat insa sa isi urmeze visul si, sprijinit de conducerea centrului a reusit sa ajunga pe scena la emisiunea jurizata de Horia Brenciu, Delia si Stefan Banica. Printre piesele pregatite de Rafaelo pentru concurs s-a numarat si una din repertoriul tatalui lui Stefan Banica „Cum am ajuns sa te iubesc”, iar in momentul in momentul interpretarii sale, rock-starul a avut pentru prima oara lacrimi in ochi in concurs: „complexitatea asta de sentimente nu am mai vazut-o pana acum”, i-a spus Stefan Banica.