PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ștef a acceptat Ice Bucket Challenge. Îi provoacă pe Dorel Coica, Dan Băbuț Domuța și Raul Băbțan

Adrian Stef-Ice Bucket Challenge

Președintele Consiliului Județean Satu Mare Adrian Ștef a acceptat și el provocarea la Ice Bucket Challenge, cu scopul de a ajuta o fundație sătmăreană.

Adrian Ștef a fost provocat de fotbalistul sătmărean Daniel Prodan, iar la rândul său i-a stârnit pe Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare, Raul Băbțan, directorul cancelariei prefectului și pe Dan Băbuț Domuța, city-managerul orașului. ”Dușul rece” a fost oferit de directorul său de cabinet, Claudiu Sulea.

Am acceptat provocarea Ice bucket challenge pe care mi-a facut-o prietenul meu Daniel Prodan. La randul meu vreau sa ii provoc pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul de cabinet al prefectului judetului, Raul Băbţan si pe city-managerul, Babut Domuta Dan. Aveti 24 ore la dispozitie sa faceti o fapta buna! Spor!”, a menționat Adrian Ștef, pe contul lui de facebook.

Adrian Ștef a afirmat în clipul de pe facebook că va sprijini acțiunile Fundației Werdnig Hoffman, și pentru început s-a deplasat încărcat cu prăjituri la copiii bolnavi de sindromul Werdnig Hoffman sau suferinzi de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga țară, aflați în tabara de la Bobald.